نحوه رفع خطای 403 Forbidden در وردپرس
آیا با خطای 403 Forbidden در سایت وردپرس خود سر و کار دارید؟ این یکی از وحشتناک ترین خطاهایی است که یک مبتدی وردپرس می تواند با آن مواجه شود. در این مقاله به شما نشان می دهیم که چگونه به راحتی خطای ممنوعه 403 در وردپرس را رفع کنید.
خطای 403 Forbidden – Access Denied در وردپرس چیست؟
وردپرس زمانی که خطایی در وب سایت شما رخ می دهد، کدها و پیام ها را نشان می دهد. لیست رایج ترین خطاهای وردپرس و نحوه رفع آنها را ببینید. کد خطای ممنوعه 403 زمانی نشان داده می شود که مجوزهای سرور شما اجازه دسترسی به صفحه خاصی را نمی دهد.
به همین دلیل است که خطا معمولاً با متن همراه است:
403 ممنوع – شما اجازه دسترسی به ‘/’ در این سرور را ندارید. علاوه بر این، هنگام تلاش برای استفاده از ErrorDocument برای رسیدگی به درخواست، با خطای 403 Forbidden مواجه شد.
سناریوهای مختلفی برای مشاهده این خطا وجود دارد. مثلا:
- 403 ممنوع – دسترسی در صفحه ورود به سیستم wp-admin یا وردپرس ممنوع شد.
- 403 ممنوع – در حین نصب وردپرس .
- خطای 403 هنگام بازدید از هر صفحه در سایت وردپرس شما.
- همچنین ممکن است به جای وضعیت کامل 403Forbidden ، فقط «Access Denied» را ببینید.
- همچنین ممکن است ببینید ‘دسترسی به com رد شد. شما مجوز مشاهده این صفحه را ندارید.’
چه چیزی باعث خطای ممنوعه 403 در وردپرس می شود؟
شایع ترین دلیل خطای 403 Forbidden در وردپرس به دلیل پیکربندی ضعیف پلاگین های امنیتی است. بسیاری از افزونه های امنیتی وردپرس می توانند یک آدرس IP یا طیف وسیعی از آدرس های IP را در صورتی که آنها را مخرب بدانند مسدود کنند.
به همین دلیل است که ما از Sucuri برای بهبود امنیت تمام سایت های وردپرس خود استفاده می کنیم. یکی دیگر از دلایل احتمالی می تواند یک فایل htaccess . خراب یا مجوزهای فایل نادرست در سرور شما باشد. شرکت میزبان وردپرس شما گاهی اوقات می تواند تغییرات تصادفی در تنظیمات سرور خود ایجاد کند. این ممکن است منجر به خطای 403 Forbidden در سایت شما شود.
رفع خطای 403 Forbidden در وردپرس
قبل از انجام هر کاری، توصیه می کنیم یک نسخه پشتیبان کامل از وردپرس از وب سایت خود ایجاد کنید. در اینجا راهنمای ما در مورد نحوه ایجاد یک نسخه پشتیبان وردپرس به صورت دستی است. اگر قبلاً از یک افزونه پشتیبان گیری خودکار وردپرس استفاده می کردید، قبل از حرکت به جلو مطمئن شوید که به آخرین نسخه پشتیبان دسترسی دارید.
1. رفع خطای 403 Forbidden ناشی از افزونه وردپرس
اولین کاری که باید انجام دهید این است که تمام افزونه های وردپرس را به طور موقت غیرفعال کنید . این شامل هر پلاگین امنیتی است که ممکن است در سایت خود نصب کرده باشید. اگر با این کار مشکل شما حل شد، به این معنی است که یکی از افزونه های وب سایت شما باعث این خطا شده است. شما می توانید با فعال کردن همه پلاگین ها در یک لحظه تا زمانی که بتوانید خطای ممنوعه 403 را تکرار کنید، متوجه شوید که کدام افزونه باعث خطا شده است.
2. رفع خطای 403 Forbidden ناشی از خراب شدن فایل htaccess
اغلب خطای 403 به دلیل یک فایل .htaccess خراب در سایت وردپرس شما ایجاد می شود. تعمیر این فایل بسیار آسان است. ابتدا باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیر فایل در سی پنل به وب سایت خود متصل شوید. سپس، فایل htaccess. را در پوشه اصلی سایت وردپرس خود پیدا کنید. اگر نمی توانید فایل htaccess. را در پوشه وردپرس خود پیدا کنید، این راهنما را ببینید .شما باید فایل htaccess. را در رایانه خود دانلود کنید تا یک نسخه پشتیبان تازه از آن داشته باشید. پس از آن، باید فایل را از سرور خود حذف کنید.